Zaal De Mander

Sinds 2018 beschikken wij bij De Mander ook over onze eigen zaal. Een strakke eigentijdse zaal waarin vele mogelijkheden voorhanden zijn. Onze zaal is een ideale ruimte voor het houden van feesten, reünies, diners, koffietafels en veel meer tot ongeveer 100 personen.

 

 

Onze zaal is voorzien van een zwart systeemplafond met spots, met daartussen een spanplafond met LED strip. Hierdoor kunne wij het plafond in diverse kleuren maken. Door de geperfectioneerde verlichting kunnen wij iedere gelegenheid een speciale belichting geven. De vloer van de zaal is voorzien van zwart tapijt. Dit geeft een warme en rustige uitstraling. Uiteraard is er ook een parket dansvloer aanwezig in de zaal. Deze is echter uitneembaar voor de gelegenheden waar dit niet wenselijk is. Uiteraard is zijn er nette en voldoende sanitaire voorzieningen voorhanden.  Er is de mogelijkheid tot het aansluiten van muziek via onze installatie.

In Zaal De Mander kunt u de zelfde kwaliteit en service verwachten die u in de catering van ons gewend bent. Wij kunnen u hierbij ook een breed assortiment aan buffetten, hapjes en overige versnapering aanbieden.

 

 

 

Kortom, een prachtige accommodatie voor vrijwel iedere gelegenheid.


Wenst u meer informatie, of wilt u graag een kijkje komen nemen in Zaal de Mander kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vragen of interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie:


Zaal de Mander
Oude dijk 47

(aan het terraveenplein)
5409 AB Odiliapeel

 

T:  0413-273993
E:  info@de-mander.nl 

WhatsApp
Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.